اسکالپینگ چیست ؟✌🤝

استراتژی معاملاتی اسکالپینگ (Scalping) چیست ؟

 

ترید اسکالپ Scalp یک استراتژی معاملاتی در بازارچه فارکس (Forex) بوده است . منظور‌ از اسکالپ در بازار فارکس ، انجام‌ معاملات مختلف با حجم بالا‌ اماسودهای کم می باشد . استراتژی معاملاتی اسکالپ (Scalping) زیرشاخه‌ای از معاملات کم روزانه است . نقدینگی در بازارچه فارکس بی‌شمار بالاست و در اکثر مواقع با بازار نوسانی شدیدی مواجه‌ هستیم .

به همین سبب بیشتر سرمایه‌گذاران سعی می‌کنند تا از نوسانات بازار سودهای خوبی‌ به دست آورند . در این شیوه تریدر یک سهام را خریداری‌ کرده و پس از مدت زمان کوتاهی آن را به فروش می رساند و از این شیوه سود کمی در هر خریدوفروش به دست خواهد آورد . معامله گرانی که از این استراتژی استفاده می کنند را اسکالپر (Scalper) می گویند .

استراتژی معاملاتی اسکالپ (Scalping) یک سبک معاملاتی می باشد که هدف آن سود گرفتن از تغییرات بسیار کم‌قیمت‌ می باشد . در این دسته معامله تریدر باید استراتژی بسیار قوی در زمینه‌ خروج‌ از معامله‌ داشته باشد؛ برای‌اینکه یک ضرر‌ بزرگ در این گونه ترید تمامی سودهای کوچک قبلی‌ تریدر را از بین می‌برد .

تجارت اسکالپ چه چیزی است ؟

اسکالپینگ یک روش معاملاتی می باشد که از تحرکات قیمتی‌ جزئی ، به معامله کنندگان سود می رساند . تریدرها برای ورود به این معامله‌ بایستی یک استراتژی خروج (Exit Strategy) سفت‌ و سخت‌ داشته باشند زیرا یک ضرر‌ بزرگ‌ موجب از دست رفتن‌ همه دستاوردهای کوچک تریدرها خواهد شد .

شیوه اسکالپینگ در تایم فریم‌های کوتاه مدت‌ انجام‌ می‌شود . تجزیه در این تایم فریم‌ها (معمولا از ۱ دقیقه تا ۳۰ دقیقه) بسیار‌ سخت می باشد . پس این نوع تریدرها یا اصطلاحا اسکالپر (Scalper)ها ، بسیار زود از بازار خارج‌ می‌شوند؛ حتی تعدادی پوزیشن‌ها کمتر‌از‌۵ دقیقه طول می‌کشند .

اسکالپینگ چیست ؟

اسکالپر برای موفقیت در این استراتژی به ابزارهایی قبیل Live Feed و یک کارگزاری‌ با دسترسی بدون واسطه (Direct -access Broker) نیاز دارد ، علاوه‌ بر این تریدر برای انجام‌ بده‌وبستانهاd پی در پی باید استقامت‌ لازم‌ را هم داشته باشد‌ . اسکالپینگ می‌تواند فرصت‌های معاملاتی زیادی‌ را برای معامله‌گران فراهم سازد و در عرض یک روز‌ فرصت‌ چندین بار خریدوفروش در بازار‌ را فراهم بکند .

برای اینکه چنین معاملاتی سودهای قابل قبولی داشته باشند ، باید از حجم‌ بالایی در معاملات استفاده کرد . به همین دلیل در اسکالپینگ به قوانین مدیریت سرمایه و ریسکی که اکثر‌ معامله‌گران حرفه‌ای به آن‌ها احترام‌ می‌گذارند ، توجهی نمی گردد

استراتژی اسکالپینگ چگونه کار می‌کند‌ ؟

معامله اسکالپینگ بر این فرض استوار است که اغلب سهامها فاز اول‌ (Accumulation) چرخه‌ سهام را پشت‌ سر گذاشته گرچه مقصد بعدی مشخصی ندارند . در حقیقت چندی از سهامها بعد‌ از گذراندن بخش اولیه متوقف‌ می گردند ولی مابقی آنها به حرکت خود‌ ادامه می دهند .

یک اسکالپر (معامله گری که از استراتژی اسکالپ استفاده می کند) می خواهد تا جایی که امکان دارد‌ بهره کمی‌ دریافت‌ کند . این استراتژی برعکس استراتژیهای طولانی‌ مدت‌ است‌ که در آن معامله‌گر‌ برخلاف دیگران ، حجم‌ معاملات سود‌ آور خود‌ را افزایش‌ می دهد‌ . در حقیقت اسکالپ تریدینگ به شکل معامله‌ها توجه‌ نمی کند و با افزایش مقدار دادوستدها ، سود خوبی را برای معامله گران به ارمغان می آورد .

سود ۵۰% یا کمتر برای معامله‌ گرانی که از استراتژی طولانی مدت استفاده می کنند به صورت کاملا عادی به نظر می رسد؛ به عبارت دیگر مبلغ‌ بهره به مقدار‌ قابل‌ توجهی از ضرر‌ بیشتر‌ می باشد . اما در ترید به شیوه اسکالپ سود تریدر برابر یا کمی بیشتر‌از‌مبلغ ضرر‌ اوست . همچنین‌ گذاشتن میزان ضرر بیشتر وقت‌ها به ضرر‌ تریدر تمام‌ می‌شود‌ .

زیرا قیمت‌ نوسان زیادی‌ دارد و غالباً با حد ضرر برخورد‌ می‌کند و آن‌وقت به مسیر قبلی خودش باز می‌گردد‌ . پس بایست تحلیل‌ قوی و قدرت‌ تصمیم‌ گیری سریعی داشته باشید .

پس از آزمون‌ و خطا‌ در این روش ، کم کم آگاه می‌شوید که پوزیشن ضرر خودتان را در کجا ببندید یا حد ضرر‌ خود را کجا قرار دهید . اما در کل ریسک این روش بسیار‌ بیشتر‌از‌ریوارد آن است . این نوع دادوستدها نیازمند این هستند که دائماً پشت سیستم باشید تا در مواقع لزوم بتوانید تصمیمات سریعی بگیرید . داشتن ابزاری مناسب از قبیل‌ آمادگی همیشگی‌ ، دسترسی دائمی به صرافی یا کارگزاری‌ و استقامت برای انجام دادن‌ بسیاری از خریدوفروش‌ها ، برای بهره‌مندی این استراتژی لازم‌ است .

هدف از اسکالپینگ در معامله‌ها چه چیزی است ؟

اسکالپ مختص معامله‌گرانی بوده است که می‌توانند به‌طور مرتب از دادوستدها با سود‌ کم بازدهی‌ معقولی کسب کنند . قصد این دسته‌ از معامله‌گران کسب چندین بار سود در یک جلسه‌ معاملاتی می باشد . معمولاً معامله‌گران از تحلیل‌های تکنیکال و ارزیابی اقتصادی برای ورود‌ به معاملات استفاده‌ می‌کنند .

احتمالا برخی از معامله‌گران در طول یک گردهمایی معاملاتی چندین بار وارد بازار شوند و سریع معامله را ببندند . به همین علت حجم‌ خریدوفروش‌ها بسیار اهمیت‌ خواهد داشت . اگر شخصی بتواند به‌طور منظم اسکالپ کند ، می‌تواند به بازدهی‌ خوبی‌ برسد .

در کل دو راه برای معامله‌های اسکالپ وجود داراست : دادوستدهای دستی و اتوماتیک . در روش دستی ، معامله‌گر اقدام‌ به معامله‌ در بازار می‌کند و خود‌ تصمیم‌گیرنده ورود‌ و خروج‌ به معامله‌ها است‌ . در مقابل ، برخی از معامله‌گران استراتژی معاملاتی خود‌ را به کامپیوتر منتقل‌ می‌کنند و اجازه‌ می‌دهند که رایانه به‌طور اتوماتیک معامله‌ کند .

نکاتی که کنار از اسکالپینگ باید بدانید:

استراتژی معاملاتی اسکالپ (Scalping) یعنی چه ؟

بسیاری از معامله‌گران بازارچه فارکس از روش معامله در این بازارچه امرار‌ معاش‌ می‌کنند و بسیاری‌ از اشخاص مبتدی هم آرزومند هستند که از راه اسکالپینگ دارایی خوبی‌ جمع‌ کنند . نکات مهمی که معامله‌گران باید به آن توجه‌ کنند ، این می باشد که :

کسب مهارت در دادوستد به روش اسکالپ نیاز به وقت بسیاری خواهد شد .

ساختن‌ استراتژی مدت‌زمان بسیاری خواهد برد .

شاید بهتر باشد که از اسکالپینگ برای افزایش سرمایه‌های کوچک استفاده شود‌

شاید خوب باشد به اسکالپینگ به‌ عنوان یک روش مفید جهت درک و پیاده‌سازی مهارت‌های تکنیکال نگاه نمود .

اسکالپینگ می‌تواند مهارت‌های تصمیم‌گیری شما را بهبود بخشد .

اسکالپینگ می‌تواند معامله‌گر را به پذیرفتن ضرر و خروج به‌‌ موقع‌ از فروشگاه ها عادت‌ دهد‌ .

دادوستدها اسکالپینگ نیازمند این است که تریدر ، بسیار مرتب باشد‌ . منتها این مبحث نیاز به زمان‌ فراوان خواهد شد .

نقاط ورود‌ بالقوه می تواند خیلی سریع‌ ظاهر‌ و دوباره‌ ناپدید‌ گردند . بنابراین تریدر بایستی پشت کامپیوتر خود‌ آماده باشد . برای افرادی که دارای کار روزانه‌ یا دیگر فعالیتها می باشند اسکالپینگ لزوما یک استراتژی مناسب نیست‌ . در عوض ، دادوستدهای بلندمدت تر با اهداف سود‌ بزرگتر ، راهکار مناسب‌ تری خواهد بود .

اجرای موفق‌ استراتژی اسکالپینگ دشوار می باشد . یکی از علت های اصلی این است‌ که این شیوه معامله نیازمند تریدهای بسیاری‌ می باشد . تحقیقات راجع‌به این مبحث نشان‌ می دهد که اغلب‌ تریدرها سرمایه خودشان را بسرعت از دست می دهند و منحنی‌ سرمایه آنها منفی می باشد‌ .

در عوض‌ ، اغلب تریدرها با جستجوی موقعیتهای بلندمدت تر و دوری از اسکالپینگ می توانند با صرف تایم و استرس کمتر ، موفقیت بیشتری بدست آورند .

اسکالپینگ نیاز به واکنش سریع‌ به حرکتهای بازارچه و توانایی رها‌کردن‌ یک تجارت در صورت‌ از دست رفتن‌ لحظه‌ کوتاه‌ ورود به بازار است‌ .

معامله در روند و نداشتن یک نظم‌ برای تعیین‌ حد زیان تجارت از دلیل‌های اصلی عدم موفقیت اسکالپرها می‌باشد‌ .

دادوستد ، فعالیتی می باشد که به ازاء صبر و انظباط به شما پاداش‌ می دهد‌ . در حالیکه این ویژگیها در این سبک معاملاتی ، محدود‌ است‌ . بسیاری از تریدرها با آگاهی بلندمدت ، اندازه کوچکتر خریدوفروش و عملکرد آهسته تر به نتیجه‌ مطلوب تری می رسند .

بهتر است بیشتر بدانید : درآمد دلاری آنلاین

ولی آیا اسکالپینگ برای شما مناسب می باشد ؟

اینکه استراتژی معاملاتی اسکالپ برای شما مناسب است یا نه ، بستگی‌ به مقدار زمان فعالیت‌ شما در فروشگاه ها و تجربه‌ شما دارد . در اسکالپینگ ، بازار‌ باید به‌طور پیوسته تحلیل‌ شود و محتملاً در عرض‌ چند دقیقه چندین‌ دادوستد ایجاد‌ شود . به همین علت نیازمند تمرکز و نکته‌بینی بسیار بالایی بوده است و بایست زمان‌ کافی برای انجام چنین کاری‌ اختصاص‌ داد . برای اینکه در اسکالپینگ پیروز باشید ، باید توانایی تصمیم‌گیری بی‌درنگ را داشته باشید .

سرعت‌ عمل‌ در این سبک بسیار‌ بااهمیت می باشد ، محتملاً مجبور باشید در عرض‌ چند ثانیه‌ وارد معامله شوید و بعد به‌سرعت از بازار خارج‌ شوید . در این بین استفاده از اهرم (Leverage) می‌تواند سود‌ یا زیان‌ تاجر را به‌طور قابل‌توجهی تغییر دهد .

درعین‌حال که اهرم می‌تواند ضرر معاملات را بالا‌ ببرد ، می‌تواند بهره خریدوفروش‌ها را هم به‌طور قابل‌توجهی افزایش دهد‌ . پیشنهاد می‌شود که قبل از شروع اسکالپینگ ابتدا‌ استراتژی معاملاتی خود‌ را تست نمائید . افرادی که از روش اسکالپ در فروشگاه ها فعالیت‌ می‌کنند ، باید توانایی‌ پذیرفتن زیان معاملات را هم داشته باشند . یعنی هنگامی که معامله‌ وارد محدوده زیان دهی شد ، باید توانایی متقاعد‌ کردن خود برای خروج از فروشگاه ها را داشته باشید .

اسکالپینگ به عنوان استراتژی مکمل‌

معامله گرانی که در چهارچوب زمانی‌ بلند‌ مدت‌ فعالیت‌ می کنند نیز می توانند از استراتژی معاملاتی اسکالپ به عنوان شیوه معاملاتی مکمل‌ استفاده کنند . برای نمونه وقتی که بازار قفل‌ است یا تحرکات قیمتی در یک محدوده کوچک وجود دارد‌ ، اسکالپر از این استراتژی استفاده خواهد نمود . به عبارت‌ دیگر وقتی‌ هیچ روندی در بازه زمانی‌ بلند مدت‌ دیده نمی شود ، فعالیت‌ در یک بازه زمانی کوتاه مدت باعث بهره دهی خواهد شد .

یکی دیگر از شیوه های استفاده از استراتژی معاملاتی اسکالپ در بازه زمانی طولانی مدت‌ ، روش چتری (Umbrella) است؛ این شیوه به تریدر کمک می‌کند‌ تا هزینههای مقدماتی را بهبود‌ بخشیده و بهره خود‌ را به حداکثر برساند . روش چتری به صورت ذیل اعمال می شود :

• تریدر یک پوزیشن معاملاتی طولانی مدت‌ باز خواهد کرد‌ .

• در حالی که معامله اصلی‌ در جریان می باشد ، تریدر دادوستدها کوتاه‌ مدت‌ جدیدی را شناسایی‌ کرده و با صرف از اصول اسکالپینگ در آن فعالیت می نماید .

به حالت همگانی هر ترید را می توان‌ به یک معامله اسکالپ تبدیل‌ نمود ، به حالتی  که سودی نزدیک‌ به نرخ‌ ضرر (۱ : ۱) برای آن در نظر‌ گرفت . این مبحث به معنی این بوده است که سود‌ در نظر گرفته شده برابر‌ با ضرر‌ احتمالی تجارت خواهد گشت .

معامله‌های اسکالپ را می توان‌ در بازه زمانی کوتاه‌ یا دراز مدت مورد‌ استفاده قرار داد‌ . شما هم می توانید از تحلیل تکنیکال و نمودار‌های‌ تحلیلی سنتی نظیر‌ اندیکاتورها در این روش معاملاتی بکارگیری نمائید .

امتیاز بده لطفا!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top