مزایا و معایب معاملات فارکس 2022

نوشته توسط : adminfastدر تاریخ : 22 آذر 1400نظرات : بدون نظربازدید : 4 بازدیدمربوط به : مقالات آموزشی

مزایا و معایب معاملات فارکس چیست ؟

مزایا و معایب معاملات فارکس :بازار فارکس که معمولا با FX  شناخته می شود یک بازار مبادله ارز هستش . بازار فارکس هیچ مرکز فیزیکی در دنیا ندارد. این بازار یک بازار جاری هستش چونکه نرخ ارز دائما در حال تغییر هست .

فرصت های بسیار با سرمایه کم برای مشتریان وجود دارد چرا که بانک ها و کارگزاری های فارکس اعتبار زیادی به مشتریان می دهند. افراد باید به دنبال کسب اطلاعات در مورد ارتباط میان کشور ها باشند چرا که باعث بهره بردن از عواملی می شود که این عوامل باعث تغییر ارزش ارز کشور ها می شود.

ممکن است برای برخی از فعالان، بررسی اقتصاد کلان و پیش‌بینی بر مبنای آن، آسان‌تر از بررسی و تحلیل شرکت‌های خاص و کسب دانش در زمینه‌ صنعت مربوط به آن باشد؛ ولی عکس این حالت نیز ممکن است . در واقع بررسی اقتصاد کلان شرکت‌ها به شناخت دقیق از جوامع و برنامه‌ریزی‌های اقتصادی آن‌ها نیاز دارد.

چه چیزی در فارکس معامله می شود ؟

معاملات در بازار فارکس شاید در ظاهر گیج کننده باشد چرا که هیچ چیزی به صورت فیزیکی خریداری نمی شود . بنابراین ما از یک قیاس ساده برای توضیح بهتر آن استفاده می کنیم.

مثلا وقتی که شما ین ژاپن می خرید در حال خرید سهام از اقتصاد ژاپن هستید.

ارزهای اصلی در فارکس

در بازار فارکس ارز های زیادی برای معامله وجود دارد تاما شما به عنوان یک معامله گر جدید بهتر است معامله را با ارزهای اصلی شروع کنید . آنها به این دلیل “ ارزهای اصلی ” نامیده می شوند که حجم بسیار سنگینی از معاملات بر روی آنها انجام شده و ارایه گر بزرگترین اقتصادهای جهان هستند .

نماد ارزها در فارکس چگونه شکل می گیرند ؟

نماد های ارزی همیشه 3 حرف دارند . دو حرف اول نام کشور و حرف سوم اشاره به نام واحد پول آن کشور دارد ، که معمولاً اولین حرف نام ارز آن کشور است .

جفت ارزهای کراس اصلی یا جفت ارز های مینور

به جفت ارز هایی که در آن دلار آمریکا نیست کراس یا مینور می گویند .  کراس هایی که شامل یکی از ارزهای اصلی هستند به عنوان “مینورها” نیز شناخته می شوند .

کراس ها با اینکه به اندازه جفت ارزهای اصلی خرید و فروش نمیشوند ولی باز هم نقد شونده هستند  و همچنان فرصت های معاملاتی زیادی را فراهم می آورند .

جفت ارزهای اگزوتیک

جفت ارزهای اگزوتیک از یک ارز اصلی در یک طرف و ارز یک اقتصاد نوظهور در طرف دیگر ، ( مانند برزیل، مکزیک، شیلی، ترکیه یا مجارستان) تشکیل شده است . حجم معامله در این جفت ارزها به اندازه “اصلی ها” یا “کراس ها” نیست ، بنابراین هزینه های معاملات برای معامله این جفت ارزها معمولاً بیشتر است .

انواع بازیگران بازار فارکس و رده بندی آنها

هجرها یا پوشش دهنده‌ ی ریسک = یک هجر معمولاً در راستای کاهش مواجهه با موقعیت خود در برابر نوسان قیمت تلاش میکند، که مخالف ریسکی است که او میپذیرد. هجرها از استراتژی های مشتق مختلفی برای کاهش یا از بین بردن ریسک قیمت استفاده میکنند.

دلالان =معمولا دلالان تلاش می کنند تا حرکات قیمت را پیش بینی کرده و وارد موقعیت های مربوطه شوند تا سود خود را به حداکثر برسانند . میتوان گفت که دلالان ریسک پذیر هستند و ریسک پذیری دلالان بیشتر از سرمایه گذاران خطر پذیر است .

آنها در بازار های مشتقه برای سود آوری شرکت می کنند . آنها باید به طور موثر روندهای آینده را پیش بینی کنند تا بتوانند خود را به طور مناسب در بازار قرار دهند . چنین رفتاری به هیچ وجه ایمنی وجوهی را که سپرده یا بازپرداخت کرده اند تضمین نمیکند .

آربیتاژر ها = آربیتراژر ها معمولاً در یک محیط بسیار سریع شرکت میکنند و تصمیمات آنها به معنای واقعی کلمه در یک چشم به هم زدن گرفته میشوند. بعضی وقت ها در بازار ممکن است قیمت یک سهم پایین باشد یا قیمت آن از بازار مشتقات فراتر برود .داوطلبین معمولا به  دنبال این نقص ها هستند تا آنها را دور بزنند .

واینکه آنها در افزایش نقدینگی بازار نقش اساسی دارند . یک فرصت آربیتاژ در دسترس است، اگر یک سرمایه گذار هیچ هزینه ای متحمل نشود، در صورت خرید یا سازماندهی موقعیت خاصی در ابزارهای مشتق، همیشه مزایای مثبت را ثبت میکند، و هیچ خطری ندارد. این سه ویژگی باید همزمان وجود داشته باشد. معمولاً فرصتهای آربیتراژ برای مدت زمان بسیار محدودی ظاهر میشوند و پس از آن بلافاصله دود می شوند.

تماس با پشتیبانی

امتیاز بده لطفا!