با همکاری جدید مسترکارت و شرکت بکت، کاربران آمریکایی میتوانند رمز ارزها را به راحتی نگهداری کنند و از آنها برای پرداختهای خود استفاده کنند و در طرحهای تشویقی رمز ارز دریافت کنند.
شرکت معروف کارتهای اعتباری مسترکارت اعلام کرده است در حال آمادهسازی امکان استفاده از رمزارزها در طرحهای وفاداری برای بانکها، فروشندگان و شرکتهای فناوری امور مالی آمریکایی در شبکه پرداخت خود است.
مسترکارت در بیانیه روز دوشنبه گفته است با پلتفرم داراییهای دیجیتال بکت (Bakkt) همکاری خواهد کرد تا به مشتریان آمریکایی خود امکان دهد تا به خرید، فروش و نگهداری رمزارزها از طریق کیف پولهای متصدیانه بپردازند. این همکاری همچنین به دارندگان کارتهای اعتباری امکان میدهد تا به جای استفاده از امتیازهای وفاداری، پاداشهای خود را به صورت رمزارز دریافت کرده و خرج کنند.
شری هیموند (Sherri Haymond) نایب رییس بخش همکاریهای دیجیتال مسترکارت گفته است ما نه تنها به تقویت و ارتقای شرکای خود در زمینه ارائه گزینههای متفاوت و پویای رمزارز میپردازیم، بلکه تجربه کاربری متفاوت و بینظیری ارائه میدهیم.
طبق اطلاعات منتشر شده از تحقیقات Colloquy Loyalty Census در سال ۲۰۱۷، مشتریان آمریکایی ۳.۸ میلیارد عضویت در طرحهای وفاداری داشتهاند. اگرچه این ارقام پس از تکامل و تحول چشمانداز امور مالی در بحبوحه شیوع ویروس کرونا تغییر کرده است. مسترکارت همچنین تا پایان سه ماهه اول سال ۲۰۲۱، بیش از ۲۴۹ میلیون کارت اعتباری در آمریکا صادر کرده است. میلیونها کاربر این طرحهای پاداش وفاداری که ممکن است هرگز دانش یا استفادهای از رمزارزها نداشتهاند به زودی در معرض این عرصه قرار خواهند گرفت و در آن حضور خواهند یافت.
مایکل میباخ (Michael Miebach) مدیرعامل مسترکارت در ماه جولای گفته است این شرکت باید در عرصه رمزارزها حضور داشته باشد و یکی از دلایل این موضوع، افزایش علاقه پیرامون رمز ارز بانک مرکزی (CBDC) و رمزارزها است. در ماه فوریه، این شرکت کارتهای اعتباری اعلام کرد تقریبا یک میلیارد کاربر مسترکارت میتوانند در بیش از ۳۰ میلیون فروشگاههای تحت پوشش به استفاده از رمزارزها بپردازند. هرچند، مسترکارت هنوز مشخص نکرده است از کدام رمزارزها پشتیبانی خواهد کرد.
بخش مدیریت رمزارز صرافی بین قارهای به اسم بکت اخیرا سهام خود را در بازار بورس نیویورک با نماد BKKT و BKKT WS لیست کرده است. بر اساس گذارش قبلی میهن بلاکچین، این پلتفرم همچنین با گوگل همکاری کرده است تا به کاربران خود امکان دهد تا موجودی رمزارز خود را تبدیل کنند تا بتوانند با استفاده از برنامه گوگلپی (Google Pay) به انجام پرداختهای ارزهای فیات بپردازند.