تحلیل تکنیکال فارکس

موضوعات مطلب
برای موفقیت در بازار، باید تحلیل کنید!
تحلیل تکنیکال فارکس چارچوبی است که معاملهگران در آن حرکت قیمت را مطالعه میکنند. در واقع در این روش تحلیلی، معاملهگر حرکتهای تاریخی بازار را بررسی کرده و با در نظر گرفتن شرایط فعلی معاملات، جریان آینده آنها را پیش بینی میکند. به معاملهگرانی که از این روش استفاده میکنند تحلیلگر تکنیکال میگویند.
معاملهگران فنی به طور کلی بر این عقیده هستند که همه چیز در نمودار خلاصه میشود. اگر بخواهیم معنای ساده تر از تحلیل تکنیکال خدمت شما بیان کنیم باید بگوییم در این روش بررسی بازار همه چیز به قیمت فعلی بستگی دارد.
اگر قیمت منعکس کننده تمام اطلاعاتی باشد که در آن وجود دارد، طبیعتاً رفتار قیمت، همه آن چیزی است که برای انجام معامله به آن احتیاج است. آنالیزور تکنیکال در فرایند تحلیلی خودش به ریتم، جریان و روند معاملات و قیمت گذاری آنها دقت میکند.
در بین افرادی که تحلیلگر تکنیکال هستند یک ضرب المثل قدیمی به شدت معروف شده است. تاریخ همواره تکرار میشود. این ضرب المثلی است که معاملهگران تکنیکال برای تایید روش خودشان از آن استفاده میکنند. در تحلیل تکنیکال بررسی معاملات حول محور حمایت یا مقاومت انجام میشود.
بیشتر بخوانید : برای ورود به بازار فارکس چه باید کرد
چگونه میتوان فارکس را تکنیکال تحلیل کرد؟
تحلیل تکنیکال چیزی نیست که بدون گذراندن دوره یا مطالعه کتابهای آموزشی بتوان در آن تخصص پیدا کرد. اگر به دنبال این هستید که در تحلیل تکنیکال تخصص پیدا کنید، پیشنهاد میکنیم حتما در یک دوره آموزشی هر چند سطح پایین شرکت کنید.
دوره آموزشی کمک میکند تا شما کلیات تحلیل تکنیکال را به خوبی فرا گرفته و پس از آن با مطالعه بیشتر و تحقیق و بررسی گستردهتر در این حوزه اطلاعات خوبی جمع آوری کنید.
برای اینکه آشنایی بهتری با این مدل تحلیل بازار فارکس داشته باشید بهتر است یک تعریف کلی هم از آن خدمت شما بیان کنیم.
همانگونه که در ابتدا اشاره کردیم در تحلیل تکنیکال همه چیز در نمودارها خلاصه میشود و تحلیلگر با استفاده از نمودارها میتواند تجسم بهتری از دادههای گذشته بازار داشته باشد.
اگر در بررسی تکنیکال بازار تحلیلگری قوی و مجرب شوید، نفس کشیدن، غذا خوردن و زندگی کردن شما تبدیل به نمودار میشود. در واقع همه چیز را مانند یک نمودار میبینید.
ضمناً همیشه این نکته را بدانید که اشباع شدن از مطالعه و بهروزرسانی اطلاعات در تحلیل تکنیکال، یعنی شکست بزرگ تحلیلگر و پایانی بر تحلیلهای او در بازار. تحلیلگر تکنیکال همیشه باید اطلاعات جدید و به روز را به دست آورد و از آنها در کار خودش استفاده کند.