ترفند ترید ارز دیجیتال

ترید چیست ؟

 

 

« ترید » (Trade) یا همان معامله‌گری یک محتوا مالی به معنای خرید‌ و فروش مال و خدمات‌ است . در فرآیند ترید دو مورد وجود دارد‌ . در وضعیت نخست خریدار با پرداخت مخارج به فروشنده خدمت یا کالایی را دریافت‌ می نماید . مورد دوم وقتی است که دو سو معامله به تبادل‌ کالا‌ یا خدمت‌ها با یکدیگر می‌پردازند . در مقیاس‌ بزرگتر ، تولید‌کننده‌ها و مصرف‌کننده‌ها را می‌توان دو عضو‌ ثابت فرآیند ترید معرفی نمود .

در بازارهای مالی ملک های مورد‌ معامله را « ابزار‌های‌ مالی » (Financial Instruments) می‌نامند . این دستگاه ها مشتمل « سهام کمپانی ها » (Stocks) ، « اوراق قرضه » (Bonds) ، « جفت‌ ارز‌ها‌ » (Currency Pairs) ، « قراداد اختیار » (Options) ، « پیمان‌نامه های آتی » (Futures) ، « ارز دیجیتال » (Cryptocurrencies) و خیلی موارد دیگر بوده است . هر کدام‌ از این ابزارها در بازارهای خاص به خود قابلیت ترید دارند .

لغت ترید در اکثر موارد اشاره‌ به دادوستدها کوتاه‌مدتی دارد‌ . در این بازارها معامله‌گران به شکل کارآمد و در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت تلاش می‌کنند . اما این تعریف جامع و درست نیست . واژه ترید در حقیقت مشتمل تعداد‌ زیادی‌ استراتژی همانند ترید روزانه ، سوینگ‌ترید و غیره می‌شود .

 

سرمایه گذاری چیست ؟

 

سرمایه گذاری چیست ؟

 

« سرمایه‌گذاری » (Investment) تخصیص‌ منابع (مانند سرمایه) با منظور پدیدآوری سود است . ازاین‌رو سرمایه‌گذاری می‌تواند دارای تامین‌ منابع‌ ضروری برای ایجاد یک کمپانی یا خرید زمین به منظور فروش آن در آینده برای کسب سود باشد‌ . در فروشگاه ها های مالی معنا سرمایه‌گذاری به مضمون درگیر کردن‌ دارایی‌‌ها‌ در ابزار‌های‌ مالی به امید فروش آن در نرخ های بالاتر است .

میزان بهره مورد‌ انتظار ، یک محتوا اساسی در سرمایه‌گذاری خواهد بود که با بند « نرخ بازده‌ سرمایه‌گذاری » (ROI) وصف می‌شود . در تطبیق با ترید ، سرمایه‌گذاری رویکرد بلندمدت‌تری برای کسب بهره بوده است . مقصود سرمایه‌گذار ، تولید سرمایه در وقت زمان طولانی‌ (سال‌ها یا حتی دهه‌ها) است .

روش‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری وجود خواهد داشت . سرمایه‌گذاران اکثراً با استفاده از تجزیه بنیادی ، فرصت‌‌های‌ مناسب سرمایه‌گذاری را کشف می‌کنند .

با توجه به ماهیت بلند‌مدتی این رویکرد ، سرمایه‌گذاران معمولا خود را درگیر نوسانات کوتاه‌مدتی مظنه نمی‌کنند . به همین دلیل آن‌ها در کوتاه‌مدت منفعل عمل‌ می‌کنند و تشویش از بابت ضرر های کوتاه‌مدت ندارند .

 

تفاوت‌ سرمایه‌گذاری و ترید یعنی چه ؟

 

تفاوت‌ سرمایه‌گذاری و ترید یعنی چه ؟

 

در دو بخش سابق پاسخ سوال‌های ترید چیست و سرمایه‌گذاری یعنی چه را دادیم . حال می‌خواهیم فرق این دو محتوا را مطالعه کنیم . سرمایه‌گذاران و تریدرها هر دو در پی به وجود آوردن سود در بازارهای مالی هستند . منتها روند های واردشدن به این بهره در این دو نمونه با هم متفاوت بوده است .
به طور کلی‌ ، سرمایه‌گذاران در پی کسب بهره در مدت‌ زمان‌ طولانی‌ هستند . بنابراین با توجه‌ به این زمان طولانی‌ ، میزان سود‌ مد نظر آن‌ها در هر سرمایه‌گذاری مقدار‌ زیادی است . در مقابل‌ ، تریدرها خواهان استفاده از تکان های گرانبها بازار هستند‌ .
آن‌ها میزان دفعات بسیاری وارد جایگاه های معاملاتی شده و با کسب اندکی سود از آن‌ها خارج می‌شوند .ازاین‌رو ، تریدرها خواهان سود مازاد در هر خریدوفروش نیستند . تعداد معامله‌ها بالای تریدرها می‌تواند باعث رویش فراوان دارایی آن‌ها در بلندمدت گردد .

هم اکنون که تفاوت این دو راه شرح داده‌شد‌ ، این سوال مطرح‌ می‌شود که کدام‌ راه بهتر است . در این مورد خود شما باید تصمیم بگیرید .

بهتر است‌ ابتدا در مورد بازار‌های‌ مالی متفاوت یادگیری ببینید و نحوه کسب در آن‌ها را تمرین کنید‌ . در طی دوران و به تجربه کردن یاد‌ خواهید گرفت که کدام طریقه با توجه به اهداف مالی ، منش و طریقه های معاملاتی شما مناسب‌تر است ..

مزایا و معایب ترید چیست ؟

 

مزایا و معایب ترید چیست ؟

 

بیشتر مطالعه کنید :چین سال آینده استاندارد ملی بلاکچین را منتشر خواهد کرد

 

ترید در هر بازار‌ مالی به طور خاص امتیازات و مشکلاتی دارد‌ که در دنباله و در بخش بررسی بازارها آن‌ها را بحث می‌کنیم . جدای از آن ، به صورت کلی مزیت‌ها و عیب هایی را می‌توان برای کسب ترید در نظر گرفت . در حقیقت این ویژگی‌‌ها‌ علت تصمیم‌گیری ما در درباره مناسب بودن یا نبودن کار ترید برای خودمان خواهد شد . موارد‌ پایین به عنوان مهم‌ترین مزایای ترید نسبت به بقیه کار ها در دید گرفته می‌شوند .

-امکان معامله در زمان و جا های گوناگون
– امکان شروع‌ با دارایی پایین
– بدون نیاز به مدرک‌ تحصیلی اختصاصی
– بدون احتیاج به تجهیزات‌ پر هزینه
– پتانسیل بالای کسب بهره
– احتمال کسب درآمد دلاری
– امکان ترید و کسب بهره در کوتاه‌مدت و بلندمدت
– گوناگونی زیاد بازار و دارایی‌‌ها‌ برای ترید

اما ترید نمودن مشکلاتی نیز دارد . در بقیه چند مورد‌ از مهم‌ترین معایب ترید آمده است‌ . توجه‌ به این نکات در ابتدای مسیر‌ شغلی می‌تواند بی‌اندازه مفید باشد‌:

– فشار‌ روانی حاصل از نوسانات فروشگاه ها
– خسارت های ناشی از کار طولانی مدت‌ با کامپیوتر
– احتمال ضرر و زیان‌های کلان که البته قابل نهی خواهد شد .
– ضرورت به دانش تحلیل تکنیکال یا بنیادی
– نیاز به طرح‌ریزی و تنظیم و پیگیری پیاپی
– احتیاج به آموزش‌ و یادگیری مستمر

 

شما با توجه به مزایا و عیبها گفته شده و خصوصیات شخصیتی خودتان می‌توانید آگاه شوید که آیا تریدری حرفه به درد بخور شما هست یا نه . در صورتی که تریدری به درد بخور شما بود ، می‌توانید با بازدید بازارهای متفاوت ، گزینه خوب برای ترید خود را گلچین بکنید .

امتیاز بده لطفا!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top